Organisatie - Onderneming
West-Vlaanderen - De gedreven provincie
Veurne Snack Foods bvba | Veurne

Veurne Snack Foods bvba | Veurne

Labels
Bron: pepsico.be
15/04/2020
PepsiCo BeLux maakt onderdeel uit van de divisie Europe Sub-Saharan Africa (ESSA) van PepsiCo. Naast ESSA zijn ook 'North America Beverages', ‘Frito-Lay North America’, ‘Quaker Food North America’, ‘Latin America’ en ‘Asia, Middle East & North Africa’ divisies van de PepsiCo-groep. Met bekende sterke merken als 7UP, Alvalle, Caleb's Kola, Chee…

PepsiCo BeLux maakt onderdeel uit van de divisie Europe Sub-Saharan Africa (ESSA) van PepsiCo. Naast ESSA zijn ook 'North America Beverages', ‘Frito-Lay North America’, ‘Quaker Food North America’, ‘Latin America’ en ‘Asia, Middle East & North Africa’ divisies van de PepsiCo-groep.

Met bekende sterke merken als 7UP, Alvalle, Caleb's Kola, Cheetos, Doritos, Duyvis, Gatorade, Lay's, Looza, Mirinda, Mountain Dew, Naked, Pepsi, Quaker, Snack a Jacks en Tropicana staat PepsiCo in België in de Top 8 van voedingsmiddelenbedrijven.
Momenteel zijn er ongeveer 950 medewerkers werkzaam in België.
Naast het hoofdkantoor in Zaventem, hebben zij productielocaties in Veurne (Cheetos, Doritos en Lay’s) en Zeebrugge (Naked en Tropicana). Refresco en Haacht verzorgen de productie en de botteling van frisdranken voor respectievelijk de grootdistributie en de horeca.

Bron: http://www.pepsico.be/nl/ons-bedrijf/pepsico-belux
Datum bronvermelding: 15/04/2020