Organisatie - Onderneming
West-Vlaanderen - De gedreven provincie
Clarebout Potatoes nv | Heuvelland

Clarebout Potatoes nv | Heuvelland

Labels
Clarebout Potatoes is een private onderneming, wereldwijd bekend in de aardappelsector met meer dan 40 jaar ervaring in het planten, kalibreren, verhandelen en verwerken van de aardappel. Clarebout Potatoes is gespecialiseerd in voorgebakken diepgevroren aardappelproducten.  De productiesites van Clarebout Potatoes liggen in Nieuwkerke en Waasten.…

Clarebout Potatoes is een private onderneming, wereldwijd bekend in de aardappelsector met meer dan 40 jaar ervaring in het planten, kalibreren, verhandelen en verwerken van de aardappel. Clarebout Potatoes is gespecialiseerd in voorgebakken diepgevroren aardappelproducten. 

De productiesites van Clarebout Potatoes liggen in Nieuwkerke en Waasten. De site in Nieuwkerke omvat 2 productielijnen. In maart 2009 werd een derde productielijn opgestart in Waasten. Beide productie-units beschikken over de meest moderne technologieën.

De frieten en aardappelvlokken die in de fabrieken van de band rollen, zijn bestemd voor supermarkten, fastfoodketens en de horeca. Clarebout commercialiseert geen eigen merk zoals zijn sectorgenoot McCain.

Bron: De Tijd - 19 Jan. 2019 Pagina 21