KennisWest

SD Worx vzw | Lier
West-Vlaanderen - De gedreven provincie
Organisatie - Onderneming

SD Worx vzw | Lier

Labels
Bron: sdworx.nl
SD Worx is een internationaal bedrijf dat diensten rond human resources levert. Het is tevens een sociaal secretariaat, met hoofdzetel in België. Het bedrijf levert dienstverlening rond het tewerkstellen van personeel: loonberekening en -administratie, sociale wetgeving en fiscaliteit en human resources. Op al deze vlakken biedt het bedrijf naast …

SD Worx is een internationaal bedrijf dat diensten rond human resources levert. Het is tevens een sociaal secretariaat, met hoofdzetel in België. Het bedrijf levert dienstverlening rond het tewerkstellen van personeel: loonberekening en -administratie, sociale wetgeving en fiscaliteit en human resources. Op al deze vlakken biedt het bedrijf naast dienstverlening en advies ook gespecialiseerde software, ERP-software-implementaties en opleidingen. Bedrijven kunnen bij SD Worx ook terecht voor outsourcing van hun payroll en HR-processen.

SD Worx is op gebied van internationale tewerkstelling actief in meer dan 90 landen, vanuit eigen kantoren of via een netwerk van partners. In al die landen biedt het bedrijf zowel lokale als grensoverschrijdende diensten. Ruim 4.100 medewerkers bedienen meer dan 65.000 klanten in de privé- en publieke sector, zowel KMO’s als grote organisaties.