KennisWest

KBC Bank nv
West-Vlaanderen - De gedreven provincie
Organisatie - Onderneming

KBC Bank nv

Labels
KBC Groep NV is een Belgische bank-verzekeringsgroep, opgericht in 1998 door de fusie van drie Belgische financiële instellingen: Kredietbank, ABB Verzekeringen en CERA Bank. KBC is een acronym van Kredietbank ABB Verzekeringen CERA Bank. KBC Groep is een onafhankelijke multikanaalbankverzekeraar voor particulieren en middelgrote ondernemingen in …

KBC Groep NV is een Belgische bank-verzekeringsgroep, opgericht in 1998 door de fusie van drie Belgische financiële instellingen: Kredietbank, ABB Verzekeringen en CERA Bank. KBC is een acronym van Kredietbank ABB Verzekeringen CERA Bank.

KBC Groep is een onafhankelijke multikanaalbankverzekeraar voor particulieren en middelgrote ondernemingen in België en Centraal-Europa. Op haar twee thuismarkten, België en Centraal- en Oost-Europa, bekleedt KBC Groep zeer belangrijke tot leidende posities. In de rest van de wereld is KBC selectief aanwezig in bepaalde landen of regio's. Op haar thuismarkten concentreert KBC Groep zich op retail- en private bankverzekeren, inclusief assetmanagement, en is ze ook actief inzake diensten aan bedrijven en een selectie van marktactiviteiten.