Oproep
West-Vlaanderen - De gedreven provincie
West-Vlaamse partners gaan voor negentiende keer op zoek naar ontwerpers via ‘Oproep WinVorm’

West-Vlaamse partners gaan voor negentiende keer op zoek naar ontwerpers via ‘Oproep WinVorm’

Labels
De Oproep WinVorm is een selectieprocedure die gebaseerd is op het principe van een architectuurwedstrijd, en moet de West-Vlaamse publieke overheden ondersteunen bij de selectie van goede ontwerpers en ontwerpteams voor hun projecten.De procedure is in overeenstemming met de wetgeving inzake overheidsopdrachten en de mededingingsregels. De Oproep…

De Oproep WinVorm is een selectieprocedure die gebaseerd is op het principe van een architectuurwedstrijd, en moet de West-Vlaamse publieke overheden ondersteunen bij de selectie van goede ontwerpers en ontwerpteams voor hun projecten.
De procedure is in overeenstemming met de wetgeving inzake overheidsopdrachten en de mededingingsregels.

De Oproep WinVorm omvat een selectie en voordracht van ontwerpers en ontwerpteams voor diverse opdrachten op het vlak van bouwkunde, stedenbouw en landschapsarchitectuur.
De Oproep WinVorm richt zich vooral tot lokale overheden en besturen: steden en gemeenten, intercommunales, Provincie, verzelfstandigde agentschappen, politiezones, brandweerzones en sociale huisvestingsmaatschappijen.

Voor deze editie zijn er zeven opdrachten: 'Landhuis Zonnebeke’, ‘OC Kerkhove Avelgem’, ‘Toren Oostduinkerke’, ‘Schoolsite Ledegem’, ‘St Theresiakerk Westende’, ‘Parkbegraafplaats Menen’ en ‘Site St Maartenskerk Kortrijk’.

Ontwerpers en ontwerpteams die zich willen kandidaat stellen, kunnen zich inschrijven via de website tot vrijdag 20 augustus. Ze kunnen hun kandidatuur indienen voor één of meerdere opdrachten.
De selectie van de ontwerpers gebeurt in het najaar. Daarna gaan per project drie ontwerpteams aan de slag. De geselecteerde ontwerpen worden door de opdrachtgever vergoed.

 

Bron: https://www.winvorm.be/nl/oproep-winvorm/
Datum bronvermelding: 05/07/2021