Oproep
West-Vlaanderen - De gedreven provincie
Murder @ Sea

Murder @ Sea

Labels
Bron: west-vlaanderen.be
25/03/2021
Voor gezinnen met kinderen van 3 tot 12 jaar. Op vrijdag 9 april stapelen de moorden zich op in de bossen van Duinpanne. Meneer Pier, Mevrouw Mossel en Zusje Zeepaddenstoel werden het slachtoffer van een wrede moordenaar. Via allerlei opdrachten kan je als een echte detective het hele mysterie ontrafelen. De opdrachten zijn aangepast aan de lee…
Voor gezinnen met kinderen van 3 tot 12 jaar.

Op vrijdag 9 april stapelen de moorden zich op in de bossen van Duinpanne. Meneer Pier, Mevrouw Mossel en Zusje Zeepaddenstoel werden het slachtoffer van een wrede moordenaar. Via allerlei opdrachten kan je als een echte detective het hele mysterie ontrafelen. De opdrachten zijn aangepast aan de leeftijdsgroep (3-6 jaar; 6-9 jaar; 9-12 jaar) en zijn best wel spannend. Kom je mee opgravingen doen? Speren maken en een geheimschrift ontwikkelen?

Alles gaat buiten door. Ouders zijn zeker welkom als begeleider en mogen met de kinderen mee op stap doorheen het speelbos. De ‘crime-scenes’ zijn echter alleen toegankelijk voor onze jonge speurders. Ouders mogen niet onder het lint om de sporen op de plaats van de misdaad niet te beschadigen. Zo houden we het voor iedereen veilig.