Oproep
West-Vlaanderen - De gedreven provincie
Go4Food: Ben jij de voedselveranderaar die de Vlaamse overheid zoekt?

Go4Food: Ben jij de voedselveranderaar die de Vlaamse overheid zoekt?

Labels
Bron: vlaanderen.be
01/01/2018
Ben je als professional of georganiseerde burgerbeweging bezig rond voedsel, of plan je hierin te starten? Heb je een idee over de productieketen, voedselomgeving of consumentengedrag dat je wil delen én via samenwerking wil uitwerken tot een concreet initiatief? En lijkt het je haalbaar om op de Vlaamse Voedseltop in 2022 jouw initiatief te lance…

Ben je als professional of georganiseerde burgerbeweging bezig rond voedsel, of plan je hierin te starten? Heb je een idee over de productieketen, voedselomgeving of consumentengedrag dat je wil delen én via samenwerking wil uitwerken tot een concreet initiatief? En lijkt het je haalbaar om op de Vlaamse Voedseltop in 2022 jouw initiatief te lanceren of al te tonen? 

Voor een toekomstgerichte voedselstrategie lanceren Vlaams minister van Landbouw en Voeding Hilde Crevits en de verschillende partners in de Voedselcoalitie een oproep om jouw innovatief idee op te kunnen pikken en een boost te geven via samenwerking! Men zoekt ideeën die bij kunnen dragen tot het toekomstig Vlaams voedselbeleid. Zo worden boer en burger verbonden, wordt er gezorgd voor gezonde en duurzame voeding voor iedereen, werken we (verder) aan een veerkrachtige voedseleconomie én gaan we verder op het pad van circulair en duurzaam ondernemen rond voedsel. En het blijven geen beloftes op papier: naast het opmaken van de voedselstrategie zelf willen we nu al verandering creëren en goede ideeën capteren. We willen samen gaan voor voedsel: Go4Food! 

Bron: https://lv.vlaanderen.be/nl/nieuws/ben-jij-de-voedselveranderaar-die-de-vlaamse-overheid-zoekt
Datum bronvermelding: 15/06/2021