KennisWest

Burgerbevraging Mobilidata
West-Vlaanderen - De gedreven provincie
Oproep

Burgerbevraging Mobilidata

Labels
In opdracht van Vlaamse overheid
Het doel van Mobilidata is anonieme mobiliteitsinformatie van weggebruikers, infrastructuur, voertuigen, apps en overheidssystemen op één punt samen te brengen en realtime beschikbaar te stellen. Op die manier willen we innovatieve oplossingen introduceren die de mobiliteit in de regio veiliger, vlotter, duurzamer en comfortabeler maken.   Er is o…

Het doel van Mobilidata is anonieme mobiliteitsinformatie van weggebruikers, infrastructuur, voertuigen, apps en overheidssystemen op één punt samen te brengen en realtime beschikbaar te stellen. Op die manier willen we innovatieve oplossingen introduceren die de mobiliteit in de regio veiliger, vlotter, duurzamer en comfortabeler maken.  

Er is ondertussen heel veel onderzoek verricht naar slimme oplossingen die potentieel de mobiliteitsproblemen in Vlaanderen kunnen oplossen. Het is onmogelijk om al die oplossingen te realiseren, daarom wilt Mobilidata graag van jou weten wat jij belangrijk vindt. Welke mobiliteitstoepassingen kunnen volgens jou echt het verschil maken en denk jij te zullen gebruiken in de toekomst? Voor welke oplossingen ben jij bereid om data te delen of technologie te gebruiken? Laat het weten! Wanneer alle input door Mobilidata verzameld is, beslissen ze welke oplossingen er geselecteerd en uitgerold worden.