Evenement - Inspiratiedag - Webinar
West-Vlaanderen - De gedreven provincie
Webinar: Hoe zet je knowhow om in concrete innovatie voor je bedrijf?

Webinar: Hoe zet je knowhow om in concrete innovatie voor je bedrijf?

Labels
Innoveren, innoveren, innoveren. Hoe begin je daar nu aan? En hoe pas je innovatie toe in je export- en/of internationaliseringsstrategie? Programma: Cases en aansluitend Q&A - Geven van instructies op afstand | De kloof tussen competenties bij de jobs op de arbeidsmarkt en competenties aanwezig bij werkenden en werkzoekenden wordt hoe langer …

Innoveren, innoveren, innoveren. Hoe begin je daar nu aan? En hoe pas je innovatie toe in je export- en/of internationaliseringsstrategie?

Programma: Cases en aansluitend Q&A

- Geven van instructies op afstand | De kloof tussen competenties bij de jobs op de arbeidsmarkt en competenties aanwezig bij werkenden en werkzoekenden wordt hoe langer hoe groter. Ontdek hoe training en begeleiding met VR en AR de leercurve bij werknemers sterk bevorderen en de voordelen ervan voor je bedrijf.
J. Demanet, Manager HIIT Lab, Howest
- Houdbaarheid van producten verlengen | De houdbaarheid van een product wordt bepaald door heel wat verschillende factoren. Ontdek hoe Universiteit Gent bedrijven helpt bij het maken van een analyse om de houdbaarheidsverlenging van een bepaald product onderbouwd te realiseren.
F. Devlieghere, directeur onderzoekseenheid Levensmiddelenmicrobiologie en -conservering, Universiteit Gent
- Blockchain in logistiek | Wist je dat de toepassing van blockchain heel wat teweeg kan brengen in je logistieke keten vb. op het vlak van transparantie, traceerbaarheid en storytelling? We nemen twee cases (korte en lange keten) onder de loep die de duidelijke impact en rol van blockhain perfect illustreren.
K. Callewaert, onderzoekscoördinator Toegepaste Informatica, Howest
- Kenniswijzer wijst je naar de juiste kennis | Je bedrijf worstelt met de ontwikkeling van een nieuw product? Je hebt een technisch probleem met je productieproces? Je wilt verdere digitale stappen ondernemen, maar weet niet waar te beginnen? Een panel aan experten gaat met je vraag aan de slag!
C. Destoop, directeur, TUA West

Bron: https://www.startandgo.be/nl/event
Datum bronvermelding: 23/03/2021