Evenement - Webinar
West-Vlaanderen - De gedreven provincie
Webinar: duurzaam digitaliseren & digitaal verduurzamen

Webinar: duurzaam digitaliseren & digitaal verduurzamen

Labels
De ecologische en digitale transities staan centraal in de Europese Green Deal en in de relanceplannen. Hoe kunnen we die twee transities slim combineren? Hoe kan digitalisering duurzaamheid versnellen? Hoe kunnen we de digitalisering duurzaam laten verlopen? Welke kansen kunnen we grijpen m.b.t. digitalisering inzake duurzaamheid? En met welke ui…

De ecologische en digitale transities staan centraal in de Europese Green Deal en in de relanceplannen. Hoe kunnen we die twee transities slim combineren? Hoe kan digitalisering duurzaamheid versnellen? Hoe kunnen we de digitalisering duurzaam laten verlopen? Welke kansen kunnen we grijpen m.b.t. digitalisering inzake duurzaamheid? En met welke uitdagingen moeten we rekening houden?

Op die en vele andere vragen bieden onze Belgische experts aan de hand van hun ervaring verhelderende antwoorden tijdens ons webinar!

De wisselwerking tussen digitaal en duurzaam staat centraal in de nieuwe missie van het VBO, ‘CREATING VALUE FOR SOCIETY’: een visie om de wereld waarin we vandaag leven te benaderen. De digitalisering, die aan de basis ligt van zoveel innovaties, is essentieel geworden in onze huidige economie. Maar een sterke economie leidt maar tot duurzame vooruitgang als ook de sociale en milieuwaarden worden gerespecteerd. Al die factoren samen stimuleren verandering, die op haar beurt de motor is voor meer welvaart voor iedereen.

Dit webinar wordt georganiseerd door de competentiecentra Sustainability & Circulaire economie en Digitaal & Innovatief ondernemen, ter gelegenheid van hun eerste verjaardag.

Bron: https://www.vbo-feb.be/events/webinar-digitalisation-sustainability-n
Datum bronvermelding: 26/03/2021