KennisWest

Eerste collegagroep mobiliteitsprofessionals: Fietssnelwegen, het is ook jouw zaak
West-Vlaanderen - De gedreven provincie
Evenement - Opleiding - Workshop

Eerste collegagroep mobiliteitsprofessionals: Fietssnelwegen, het is ook jouw zaak

Labels
Organisatie Vonk apb | Brugge
Bron: apbvonk.be
Welkom op de collegagroep mobiliteitsprofessionals. Dit lerend netwerk is een interactieve ontmoetingsplaats voor al wie professioneel mee instaat voor mobiliteitsprojecten in zijn/haar gemeente, bedrijf of organisatie. Wat is de impact van een fietssnelweg voor het woon-werkverkeer van je personeel? Hoe kunnen de fietssnelwegen beter bekend gemaa…

Welkom op de collegagroep mobiliteitsprofessionals. Dit lerend netwerk is een interactieve ontmoetingsplaats voor al wie professioneel mee instaat voor mobiliteitsprojecten in zijn/haar gemeente, bedrijf of organisatie.

Wat is de impact van een fietssnelweg voor het woon-werkverkeer van je personeel? Hoe kunnen de fietssnelwegen beter bekend gemaakt worden in de gemeente of in de bedrijventerreinen? Wat zijn de mogelijkheden van deze snelle fietsroutes voor bedrijven? Hoe dragen ze bij aan meer duurzame mobiliteit? Welke economische meerwaarde bieden ze? Hoe kijken bedrijven naar deze nieuwe fietsroutes?

Heb je interesse in fietssnelwegen? Ben je een mobiliteitsambtenaar of mobiliteitsprofessional uit een bedrijf, studiebureau of (middenveld)organisatie? Dan ben je van harte welkom!

Inschrijven voor deze sessie kan bij ontvangst van de definitieve uitnodiging begin september.

Bron: apbvonk.be