KennisWest

Circular Inspiration Day
West-Vlaanderen - De gedreven provincie
Evenement

Circular Inspiration Day

Labels
Zowel ondernemers als consumenten zijn zich steeds meer bewust van milieu en duurzaamheid. Maar hoe zet u als bedrijf de eerste haalbare stap richting circulair ondernemen?  Evolueer naar een circulair businessmodel Tijdens de Circular Inspiration Day op 28 november in Kortrijk geven we u als bedrijf de nodige stof om over na te denken. Stel bepaa…

Zowel ondernemers als consumenten zijn zich steeds meer bewust van milieu en duurzaamheid. Maar hoe zet u als bedrijf de eerste haalbare stap richting circulair ondernemen? 

Evolueer naar een circulair businessmodel

Tijdens de Circular Inspiration Day op 28 november in Kortrijk geven we u als bedrijf de nodige stof om over na te denken. Stel bepaalde onderdelen van uw bedrijf of bedrijfsproces zoals productontwerp, materiaalkeuze of businessmodel in vraag. Koppel op deze manier duurzame innovatie aan uw businessinnovatie. 

Werk uw case in cocreatie verder uit

U krijgt een concrete en haalbare uitdaging op het vlak van circulair ondernemen mee naar huis. De begeleidende experts van Innowiz helpen om uw bedrijfsuitdaging op maat te formuleren. De verdere uitvoering van uw case gebeurt in cocreatie met de expertise van West-Vlaamse kennispartners.