KennisWest

Chef, kook eens met streekproducten
West-Vlaanderen - De gedreven provincie
Artikel - Vakartikel

Chef, kook eens met streekproducten

Publicatiedatum 24/09/2019
Labels
Taal Nederlands
Bron: hln.be
Het provinciebedrijf Westtoer gaat met het project 'Ruralité' nog zwaarder inzetten op toerisme in de Westhoek. Westtoer gaat onder andere lokale chefs uitdagen om originele gerechten uit te werken met streekproducten. Daarnaast gaat het provinciebedrijf ondernemers met vernieuwende ideeën beter coachen, zodat ze zich nog beter kunnen profileren a…

Het provinciebedrijf Westtoer gaat met het project 'Ruralité' nog zwaarder inzetten op toerisme in de Westhoek. Westtoer gaat onder andere lokale chefs uitdagen om originele gerechten uit te werken met streekproducten. Daarnaast gaat het provinciebedrijf ondernemers met vernieuwende ideeën beter coachen, zodat ze zich nog beter kunnen profileren als toeristische attractie.

Bron: Het Laatste Nieuws 2019-09-24 p17 (LAURIE BAILLIU)